lap tetejére
Nyaraljon az olasz tengerparton! Nyaralás az Adrián? Döntsön mellettünk, nem bánja meg!   Tengerpart, látnivalók, napsütés?  Olaszország Önre vár! 
 


A lakókocsik a vizesblokk közelében (30 méter) vannak elhelyezve, így közel van a mosogatási, fürdési és wc-zési lehetőség.

1-es lakókocsi(936-os parcellán)

HOBBY Prestige 535 típusú lakókocsi, melyben külön hálószoba található. Bútorzata újszerű tölgyfa bútor. Fekvőhelyek száma 1+1+2. Ezenkívül az elő sátorban van egy heverő is. A kocsi a 936-os parcellán helyezkedik el.

A kocsi felszereltsége:   katt a kisképre

 

A kocsi belső elrendezés rajza

2-es lakókocsi(937-es parcellán)

KNAUS Sündwind 440 típusú lakókocsi. A bútorzata újszerű. Fekvőhelyek száma 2+2.  Az elő sátorban itt is van egy heverő. A kocsi a 937-es parcellán helyezkedik el.

A kocsi felszereltsége:   katt a kisképre

A kocsi belső elrendezés rajza

Az elő sátrak felvannak teljesen szerelve a nyaraláshoz nélkülözhetetlen felszereléssel, komplett konyhai résszel

A lakókocsi elfoglalása

Odaérkezéskor a recepción az általam mellékelt voucher-el kell jelentkezni , ahol megtörténik a regisztráció. Egy útlevél vagy személyi igazolvány ellenében megkapják a lakókocsi kulcsát, a   személyes karkötőket és a kemping belépő kártyáját, ezzel lehet majd ki-be közlekedni a kempingben autóval. Amennyiben a kulcs elveszne kérjük, hívja a +36-30/9949286 telefonszámot! Mellékelek önöknek    majd egy vázlatos térképet is a kempingről, ez alapján könnyebben tudnak majd tájékozódni.  A lakókocsi mellett közvetlenül lehet parkolni. A lakókocsit az érkezés napján 11,00 órától foglalhatják el és  a távozás napján 10,00 óráig kell a recepción kijelentkezni. Amennyiben ez nem történik meg, akkor a helyszínen az utolsónap díját ismét kifizettetik.

A lakókocsi felszereltsége

Igyekeztem a lakókocsit felszerelni minden olyan eszközzel, amire a nyaralás során szükség lehet.   Az elő sátorban elhelyeztem egy vendégágyat is. Megtalálható, pl. hűtőszekrény(160 l), kétlángos gázrezsó, gázpalack, kávéfőző,  műanyagasztal 5 székkel,   5 párna,     5 takaró (ágyneműhuzatról, konyharuháról, tisztítószerről kérjük, gondoskodjanak), takarító eszközök. Az edények, tányérok, poharak, étkészlet 5 személyre elegendők. A kocsiban található konyhát kérjük ne használják, erre a célra az elő sátorban lévő konyha áll rendelkezésre. A lakókocsit, elő sátrat és felszerelési tárgyakat TISZTÁN adják át a következő vendégnek!

KÉREM!!!!, hogy a leltáron szereplő felszerelések közül semmit sem vigyenek le a partra vagy másik lakókocsihoz mert azok a lakókocsi  tartozékai. Amennyiben a parton napernyőt, széket, edényeket szeretnének használni, akkor sajátot vigyenek magukkal. 

KÖSZÖNÖM a megértésüket!!!!

Amennyiben a leltártól való eltérést tapasztalnak, azt kérem azonnal jelezzék felém. Hiány és törés esetén az utolsó ott tartózkodó vendégre leszek kénytelen áthárítani az okozott kár mértékét.

Figyelem: Az elektromos áramerősség a lakókocsiknál gyenge, (6amper), ezért arra kérek mindenkit, hogy erősebb (600 watt-nál nagyobb )elektromos berendezést ne vigyen magával, mivel azt úgysem tudja használni a lakókocsiban. A folyamatos biztosíték lecsapódás úgyis elvenné a kedvét a használattól. A nagyobb teljesítményű hajszárítókat csak a  vizesblokkoknál lehet használni, ahol az áramerősség nagyobb. Az esetleges áramhiány esetén ellenőrizzék az elektromos biztosítékokat, melyeket megtalálnak a lakókocsi melletti elosztószekrényben, melynek a kulcsa a recepción van.  


 

Copyright  By  JoZo  2016