lap tetejére
Nyaraljon az olasz tengerparton! Nyaralás az Adrián? Döntsön mellettünk, nem bánja meg!   Tengerpart, látnivalók, napsütés?  Olaszország Önre vár! 
 


A kemping pontos GPS koordinátája:
N 44° 39' 12,7"
E  12° 14' 41,5"
Címe:
 Viale delle Acacie, 67, 44029 Lido di Spina FE, Italy

   
          Parti látkép                            Főbejárat                       Légi felvételről
Az aktuális  
 IDŐJÁRÁS a kemping környékén.
A kemping bejárati Web kamerája.


Estensi és Spina a Comacchio-i lidok két legdélebbi, legfelkapottabb, így a legnyüzsgőbb települése. Ennek oka, hogy legközelebb esnek Ferrara-hoz, s az ott lakók előszeretettel építették itt nyári rezidenciájukat, nyaralóikat. Ez határozza meg közönségét, s ebből kifolyólag a szolgáltatások jó színvonalát(elegáns éttermek,üzletek,szórakozóhelyek.
Lido degli Estensin túl, Ravenna felé található Lido di Spina. Az etrux városról Spina-ról kapta a nevét. Nem messze a hatalmas strandtól, a csendes övezetben gyönyörű villák vannak. Lido di Spina Éjjeli szórakozást is kínál az exklúziv szórakozó helyein. Sportolásra  is van lehetőség az "Il Travore" sport center-ben, illetve kerékpározhatnak a szép fenyvesben.
A Pó Delta Nemzeti Park területén fekvő békés, nyugodt település, mely kíválóan alkalmas egy nyugodt nyaralás eltöltéséhez.A kemping egy 16 ha területen,a partvonalmelletti mandulafenyő erdő közepén helyezkedik el, melyből a belső terület 7 ha.Legnagyobb vonzereje a hosszú, széles, teljesen homokos,lassan mélyülő tengerpart, melyet természeti adottságai miatt a kisgyermekes családok kifejezetten kedvelnek. Megtalálható itt minden: medence,szauna,jacuzzi,teniszpálya,kerékpár kölcsönző,asztalitenisz,mini golf, játszótér, röplabdapálya,focipálya,íjászpálya,elektronikus játékok,bár,étterem,pizzéria,zöldség-gyümölcs,Tv szoba, szupermarket,mosógépek,fitnesz terem,WIFI,fodrász,orvos,masszázs,animációs műsorok.

 
 
A hosszú homokos strandszakaszon számtalan lehetőség akad az idő kellemes eltöltéséhez. A     napozáson kívül: itt minden a felhőtlen kikapcsolódást és pihenést szolgálja! A csodálatos természeti adottságai révén itt sokféle sportolási lehetőség is akad: foci, kosárlabda, kerékpározás, röplabdázás, csónakázás, horgászat stb. Számtalan színvonalas vendéglátóegység és szórakozóhely várja az itt üdülőket és természetesen a helyi sajátosságok egész sorával. Hajókiránduláson lehet részt venni a Pó deltájába. Több vizesblokk is a vendégek rendelkezésére áll. A kempingben számtalan üzlet van, s a főkapun kilépve találjuk a főutcát és természetesen számtalan vendéglőt, fagylaltozót, ékszerest, ruhásboltot stb.

Bőséges választékot nyújt szép üzleteivel a shopping-t kedvelők számára is a késő éjjelig kivilágított  Viale Carducci árkádsorával, obeliszkjeivel, neoklasszikus stílusban épült kioszkjaival, mázas téglával  kirakott járdájával,méltó környezetet nyújt az üzletek és éjjeli szórakozóhelyek számára. Nemrégiben.,   a Lidó bejáratánál felépült a minden kényelemmel ellátott turista kikötő (Porto Turistico) a„Marina Estensi”.
A városka egy modern,színes nyaralóközpont, hosszú vásárló utcával, csillogó kirakatokkal,utcai árusokkal,programokkal mind a turisták szórakoztatását szolgálják. A fiatalok, a nyári önfeledt szórakozást keresők kedvelt célpontja.Remek szórakozást kínál a gyerekek és családok számára is. Este, mikor már enyhül a meleg,  későig nyitva tartanak a boltok, a klubok pedig tele vannak táncoló,szórakozó emberekkel.
A település 50-100  km-es körzetében található számos nagyváros, melyek rengeteg turisztikai látványosságot kínálnak az oda látogatóknak. Pl.: Velence, Padova,  Ferrara,  Ravenna. stb. De érdemes megtekinteni a Pó folyó deltáját is.

A mini állam San Marinó is közel fekszik, s látnivalókban nagyon gazdag.  
A Kemping szolgáltatásai

Az Önök által kifizetett  ár a kemping által nyújtott általános szolgáltatásokat tartalmazza, melyekért    ott már külön fizetni nem kell. Ezek a lakókocsiban használt áram, valamint a kemping által biztosított mosdó, WC használat, mosogatási, mosási lehetőség. Ezek a szolgáltatások  4 személyre érvényesek életkortól függetlenül.  Vannak a kempingnek egyéb szolgáltatásai is, melyekért külön kell fizetni, pl.: háziállatok tartása (kutya, macska), stb.
A Kemping szabályzata

- A kempingben nyaralóknak megérkezéskor a recepción kell útlevéllel, illetve a nyaraláshoz kapott iratokkal jelentkezni regisztráció végett.
- Autóval a kemping területén 13-15 és 23-07 óráig nem közlekedhetünk, illetve hangos tevékenységet sem folytathatunk. Ez az időszak az olaszok siesta ideje. Ezen idő alatt a gépjárművet a kemping előtti parkolóban lehet tárolni.
- Tilos a szabadban tüzet rakni, illetve tüzet okozó tevékenységet folytatni. Grillezésre csak az elektromos illetve gázgrill engedélyezett.
- Állatok beviteléért külön fizetni kell a kempingben.
A vízparton tilos őket sétáltatni, futtatni. Az ürüléket köteles a gazdája feltakarítani.
Az általunk bérelt parcellához nincs szerződés kötve arra, hogy háziállatot lehessen ott tartani.

Állattartók figyelmébe:

Lakókocsink rendszeres vendégei kisgyermekes családok. Ők a tiszta tengeri levegő miatt is keresik  fel a kempinget, mivel gyermekeik különböző allergiás panaszokkal küzdenek. Ezért kérem az állattulajdonosokat, hogy az esetleges viták, személyeskedések elkerülése érdekében kedvenceiket  NE hozzák el a nyaralásra. Tudom, hogy ez sok ember szemében diszkriminációt jelent, de mégis kénytelen vagyok megkérni a kisállattartókat, hogy ha nem tudják, vagy nem akarják háziállatukat otthon idegenre bízni, és mindenképpen részévé akarják tenni a nyaralásuknak, akkor keressenek egy másik kiadó lakókocsit.

Mindenki megértését köszönöm.
 

- Ügyeljünk a rend, tisztaság megtartására.
- A nyaralás a lakókocsiban 4 főre szól, 1 autó elhelyezéssel, áramvételi lehetőséggel és fürdő, WC, gázpalack használattal. Minden ettől eltérő szolgáltatásért plusz díjat kell fizetni.

Figyelmeztetés: a kempingben sűrű ellenőrzéseket tartanak és bármilyen szabálytalanság esetén a kempingből kiutasítják a szabálytalankodókat.

 

Copyright  By  JoZo  2016