lap tetejére
Nyaraljon az olasz tengerparton! Nyaralás az Adrián? Döntsön mellettünk, nem bánja meg!   Tengerpart, látnivalók, napsütés?  Olaszország Önre vár! 
 


A lakókocsi előnyei:
A lakókocsi filingje más, jobb mint az otthoni hétköznapok. Nem kell öltözködni. Akár az egész nyaralás időszaka lehet fürdőruhás, mondjuk egy hotellel ellentétben, ahol még az étkezésekhez is ki kell öltözni. A lakókocsi közel van a vízhez, ezért a strandra nem kell leköltözni. Az ember lemegy fürdeni, majd ha kell visszamehet a lakókocsihoz kávézni, sörözni, stb.( ki mit szeret).Egész nap a friss levegőn tartózkodhatunk. A kempingben remek műsorok vannak. Két család részére lehet egymás melletti lakókocsit bérelni, s esténként közös vacsorát, programot lehet szervezni. A gyerekek többsége élvezi a lakókocsis nyarat, s ez a szülőknek is igen előnyös lehet. A kempingben sok helyi lehetőség van, vízi sportok-programok, vizi bicikli, sportpályák, gyerekjátékok, üzletek, éttermek,fagylaltozó, stb.
Mivel a kempingben sok gyerek van, ezáltal a kisebbek könnyen tudnak játszótársat találni.
Az autóval útnak indulóknak indulás előtt érdemes ellenőrizni az olaj és folyadék szinteket, s nem árt vetni egy beható pillantást a pótkerékre sem.

Magyarországról a javasolt útvonalak:
Ausztrián át: Szombathely vagy Rábafüzes-Graz-Klagenfurt-Villach-Tarvisio-A4 autópálya-Velence-SS309-es út( Ravenna felé)-Lido degli Estensi-Lido di Spina(Mare Pineta Kemping)

Szlovénián át: Magyar területen az M7 autópálya, majd az M70 autóút-Tornyiszentmiklós (Pince)-Maribor-Ljubljana-Sezana(Trieszt)-A4 autópálya-Velence-SS309-es út( Ravenna felé)-Lido degli Estensi-Lido di Spina(Mare Pineta Kemping)

Velence és Lido degli Estensi között javasoljuk az SS309 úton haladni. Elhagyva a Pó deltáját, már táblák fogják jelezni a lidokat.

Mindkét útvonal esetén választható a következő lehetőség is:
Velencénél nem kell letérni az SS309-es útra, hanem Ferrara Sud-ig autópályán, majd Porto Garibaldi-ig kétszer kétsávos autóúton haladhatunk. Innen az SS309-es úton kell menni Lido degli Estensi felé. Az út így kb. 60-70 km-rel hosszabb, s az autópálya díjjal drágább.
Kérjük, hogy a gépjárműhöz a zöldkártyát, illetve az Eu-s betegkártyát ne felejtsék el kiváltani,a baleset és poggyászbiztosítást megkötni.
A kemping recepcióján az általam adott Voucher-el, utazási okmányokkal jelentkezzenek be. Az adminisztráció után kapnak egy karszalagot és egy autós kártyát. Kérjük a kártyát tartsák a szélvédő mögött, jól látható helyen. A karszalagot mindig viseljék, vigyázzanak rá, mert még a partról visszajövet esetén is ellenőrzik. Nélküle nem lehet vissza menni a kempingbe.
A lakókocsi kulcsait is a recepció adja ki önöknek.
A lakókocsik alapfelszereltsége megvan,ezért kérem nézzék át a kapott leltárt, hogy esetleg még mire lehet szükségük. Ágynemű huzatot, törölközőt, konyharuhát, WC papírt vigyenek magukkal.

Nyílt lángot a kempingben nem lehet gyújtani, kérjük tartsák be a tűzvédelmi előírásokat.

Kérjük a lakókocsi kitakarítva elhagyni, átadni a következő vendégnek. 
Amennyiben hosszabb időre elhagyják a kempinget, akkor az ablakokat, szellőzőket csukják be, mivel egy esetleges eső eláztatja a berendezést. A hűtőszekrényt távozáskor kitakarítva, hagyják 1-es fokozaton, a magas páratartalom miatt.
 

Copyright  By  JoZo  2016